diumenge, 16 de maig del 2021

Migració a Vassal

Disculpeu el llarg silenci d'aquest darrers dies, que ha estat motivat per la idea llançada per un dels jugadors, en el sentit de migrar aquesta campanya al conegut motor Vassal; tot utilitzant aquesta popular eina, disposaríem d'un únic suport logístic, gràfic i de joc, en lloc d'haver de gestionar extensos fulls de càlcul i anar dibuixant mapes torn a torn.

Com ben fàcilment us podeu imaginar, a la resta de participants en aquesta aventura del Defiant Principality ens va semblar una magnífica idea, i tot seguit ens vam arremangar per contribuir a la creació del mòdul de Vassal corresponent. Bo i haver estat una feina dificultosa, ens hi hem posant de valent i amb il·lusió, de forma que avui mateix hem pogut revisar-ne el producte final i validar-lo.

torn 10

Així doncs, reprenem la campanya tot seguit!

Si un eventual lector és familiaritzat amb Vassal i vol seguir la campanya amb més eines que només les meves publicacions d'aquest blog, podem posar-nos d'acord perquè us en passi el mòdul i els torns. Deixeu-me una nota als comentaris i una adreça de correu electrònic, i en parlem.